De oorspronkelijke tweet ging eigenlijk over de aandelen van Tesla, niet per se over de auto. De Twitter-gebruiker met de naam ‘ValueAnalyst1’ spamt eigenlijk heel de tijdlijn vol met hoe goed de aandelen zijn. Maar alsnog, leuk om te zien dat er nog een gezonde concurrentiestrijd gaande is tussen de twee Amerikaanse merken. Voor de liefhebbers: je kunt wel een Tesla Roadster van Matchbox kopen.Iets wat volgens Mike Levine, de communicatiemanager van Ford in de VS, niet helemaal klopt. Een mooie reden dus voor een sneertje. Er verscheen gisteren een tweet met een (oud) acceleratiefilmpje van de Roadster met de tekst ‘pak me dan als je kan’. Daarop reageert Levine: ‘Eens! Het is moeilijk om iets te pakken wat niet bestaat. Het maakt niet uit hoe snel het 50.000 dollar van je bankrekening haalt.’

Oh ja, de Tesla Roadster. Die bestaat ook nog. Of eigenlijk niet, als je het Ford vraagt. Inmiddels bijna vijf jaar geleden presenteerde Tesla de tweede generatie van de Roadster, die in 2020 zou verschijnen. Inmiddels leven we in 2022 en er is nog geen teken van leven. En dat terwijl er mensen zijn die zo’n 50.000 dollar (45.000 euro in Nederland) hebben betaald voor een reservering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *