036-5371760

APK Almere Actie €15,- All-in!

Normaal APK Almere €29,95 All-in geen verrassingen!

APK Almere €29,95 All-in Garagebedrijf Bouma
APK Actie prijs van €15,- All-in. Inclusief BTW en afmelden.
Ook voor de wettelijk verplichte roetmeting of EOBD-test géén extra kosten.

APK Almere keuring oldtimer en wagens met massa ledig voertuig groter dan 1950 kg bedraagt € 59,00

Als uw APK binnen 2 maanden verloopt mag u al een afspraak maken en uw auto laten APK keuren.
U behoud dan uw APK datum van de APK keuring.

Garagebedrijf Bouma is al meer dan 20 jaar een betrouwbare partner in Almere e.o.

Geen APK verrassingen u weet waar u aan toe bent!

Bij een APK keuring controleren we of uw auto aan de APK wettelijk gestelde RDW eisen voldoet.
Tijdens de APK keuring voeren wij geen werkzaamheden uit dan nootzakelijk volgens de APK norm voorgeschreven.
Blijkt tijdens de APK keuring dat er onderhoud of reparaties nodig zijn om uw auto aan de APK keuringseisen te laten voldoen? Dan krijg je altijd een prijsopgave vooraf! Geen verrassingen u weet waar u aan toe bent!.

APK+Grote beurt vanaf €189!
APK+Kleine beurt vanaf €99!
APK+Olie verversing vanaf €69!

Bel of mail gerust even of het op uw auto van toepassing is.
De APK Keuring is sinds 1985 een door de overheid voorgeschreven verplichte keuring voor auto’s ouder dan 3 jaar.

Om te weten of uw auto weer APK  gekeurd moet worden kunt u uw kenteken invullen in de APK reminder op de site,en u krijgt de APK voor het bovenstaande bedrag. U mag uw auto al 2 maanden voor de vervaldatum laten APK keuren, uw nieuwe APK keuring loopt dan tot de vervaldatum van het vorige APK rapport.

Als u bij ons de APK laat uitvoeren en er zijn gebreken aan uw auto dan kunnen wij dat meestal dezelfde dag nog repareren.  Uiteraard na eerst overleg met u te hebben gepleegd.

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is de Nederlandse implementatie van de in Europa wettelijk verplichte autokeuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

Nieuwe auto’s die op benzine rijden moeten (anno 2008) vier jaar na de ingebruikname voor het eerst worden gekeurd, daarna twee keer om de twee jaar en vervolgens ieder jaar opnieuw. Nieuwe auto’s die op diesel of lpg rijden moeten de eerste keer na drie jaar worden gekeurd en daarna jaarlijks. Auto’s ouder dan 30 jaar hoeven slechts om de 2 jaar te worden gekeurd, auto’s van voor 1960 zijn zelfs geheel vrijgesteld van de keuringsplicht. De afloopdatum van de keuringsperiode staat in het keuringsrapport.

De auto mag 2 maanden vóór de einddatum ter keuring aangeboden worden. Bij goedkeuring wordt de oude datum verlengd. Wordt de auto twee maanden vóór de afloop van de huidige periode opnieuw goedgekeurd, dan geldt de nieuwe periode dus 2 maanden langer. De einddatum van het keuringsbewijs mag niet overschreden worden.

Met ongeldige APK mag niet met het voertuig worden gereden anders dan via de kortste weg naar het APK-station. Het voertuig moet dan gestald worden op privéterrein niet zichtbaar vanaf de openbare weg, en geschorst om niet te hoeven voldoen aan de APK-plicht. Zonder geldige APK en niet geschorst volgt automatisch een boete.

WhatsApp chat